Sedat Peker İle Maltepe Belediyesi arasında ne gibi bir ilişki var.

 

Maltepe Belediyesi ile Sedat Peker arasında ticari ilişkiler olduğu Maltepe’nin gündemine oturdu. Kimi iddialara göre Maltepe Belediyesinden ciddi manada para alışverişleri olduğu, kimilerine göre de farklı ilişkiler yumağı olabileceği tartışıldı.

Tüm bu tartışmalara sebep olanlardan biri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın’ın Maltepe Belediyesini ziyaret etmesi idi. Ancak Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın’ın Maltepe Belediyesini ziyaret etmesi de ticari ilişkilerden ziyade dostluk ilişkisi içerisinde gerçekleşti.

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Gazetemize konuştu. Barkın, Maltepe Belediyesini ziyaret etmesi olayı ile ilgili olarak Maltepe Belediye meclis üyesi Besim Ünsaldı’yı Atatürkçü Düşünce Derneğinden tanıdığını, işleri dolayısı ile zaman zaman İstanbul’a geldiğini ve bir duruşma için İstanbul’a geldiğinde de yerel seçimlerde Meclis üyesi seçilen Besim Ünsaldı'yı ve Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsümbül' ü tebrik etmek için ziyaret ettiğini, Ünsaldı ile dostluğunun Sedat Peker'in vekilliğini yapmasından çok öncelere dayandığını söyledi.

Barkın, Maltepe Belediyesini ziyaretin sadece dost ziyareti olduğunu ticari ilişkileri olduğunu iddia edenlerin doğruları söylemediğini belirtti. Maltepe Belediyesini sadece tek bir sefer ziyaret ettiğini ve söylenenlerin asla doğruluk payının olmadığını ifade eden Barkın, Ticari ilişkilerim olduğunu iddia edenlerin bu durumu ya da Belediye ile ilgili parasal niteliğe sahip ya da başkaca tek bir ilişkiyi kanıtlamaları halinde Avukatlık mesleğimi bırakırım ancak Belediyeye ve müvekkilime zarar vermek isteyenlerin bunu ispatlayamamaları durumu da müfteriliktir diye konuştu.

Danışman Melih Morsümbül'ün odasında çekilen bir kare