Masiad'ın Paralarını aldığı bağışçı konuştu. '' Aldatıldım.''

Maltepe İşadamları Derneği (Masiad) Maltepe'de Anaokulu yapmak için Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ile görüşmeler gerçekleştirdi. görüşmeler neticesinde İstanbul Valiliğinin İstanbul’da eğitimde bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi Kapsamında İstanbul Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağışçı Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) arasında okul yapım protokolü imzalandı.

BAĞIŞÇININ MASİAD OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. GERÇEK BAĞIŞÇIYI ALDATMIŞLAR.

Masiad adlı Dernek aslında Abdul Vahap ÇELEBİ  adındaki hayırseverin bağışlarını kullanmaya başladı. Hem Eşi Dilber Çelebi hem de Abdul Vahap ÇELEBİ  kanser hastası olduklarından dolayı Kendi adlarına bir okul ve bir de Kız yurdu yaptırmak istiyor. Masaid, Hyırsever ile iletişim kurarak bu hayalini gerçekleştirebildiklerini belirtiyor ve Anaokulu projesi bbaşlamadan 5 ay önce Hayırsever İşadamından 10 Milyon Nakit, Maltepe Girne Mahallesinde 2+1 daire, Akçay’da bir adet Villa tipi konutun okul yapımında kullanılmak üzere veriyor. 

Hayırsever Abdul Vahap ÇELEBİ’den alınan 10 MİLYON TL.  MASİAD adlı derneğini banka hesabına yatırılması gerekirken MASİAD yöneticisi parayı bankadan nakit çektirip kendi hesabına yatırıyor.

GERÇEK BAĞIŞÇI KONUŞTU.

Ben Aldatıldım.

İŞTE! VİDEOSU