Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı Bayramda çocukların yüzünü güldürdü

Kurban Bayramına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi çocuklara bayram kıyafeti yardımları sürüyor. Bayramlarda Yardıma muhtaç birçok kişiye yardımında bulunan Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı, ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürüyor.

Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı, yaklaşan bayram nedeni ile  ihtiyaç sahibi onlarca aileye ulaştı.

Çocukları baştan ayağa giydiren Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı, bayram kıyafeti yardımları yaparak çocukların yüzünü güldürmelerine vesile oldu.

Yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Çetin, Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı olarak 2024 Yılı İhtiyaç sahibi  çocukların , “Bayramda çocukların yüzü gülüyor Projesi” kapsamında aralarında yetim ve öksüz öğrencilerinde bulunduğu yaklaşık 300 öğrenciye bayram kıyafeti yardımında bulunduklarını belirtti.

Çetin, öğrencilerin yüzünü güldürdükleri için mutlu olduklarını ifade ederek projeye destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çetin, projenin devam edeceğini bildirerek daha fazla çocuğa ulaşabilmeyi hedefleyen proje için hayırseverlerden destek istedi.