Kızılay Maltepe Şubesi Ramazan Bereketini Maltepelilere ulaştırıyor.

Türk Kızılay Maltepe İlçe Başkanı Ali Uzun, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi Maltepeli vatandaşlara gıda yardım kolisi dağıtacaklarını söyledi.

Sürekli ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Türk Kızılay’ı Maltepe Şubesi Ramazan ayında kolları sıvadı. Hayırseverlerin destekleriyle temin edilen gıda yardım kolileri, Kızılay’ın araçları ile Maltepe’nin 18 mahallesinde ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı boyunca ulaştırılacak.

“Koliler hazırlandı”

Türk Kızılay Maltepe Şube Başkanı Ali Uzun, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını belirterek, “Türk Kızılay Maltepe Şube Başkanlığı olarak Maltepeli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hep yanında olmaya gayret ettik. Şimdi de aynı anlayışla Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi Maltepeli vatandaşlarımızın dertlerini bir nebze de olsa dindirmek için gıda yardım kolilerini, Maltepe’nin 18 mahallesinde Ramazan ayı boyunca dağıtacağız. Ramazan öncesi evlerde sıcak çorba kaynaması için arzuladığımız bu yardımlarımız Ramazan-ı Şerif ayında da artarak devam edecektir” dedi.

“Hayırseverlere çağrı”

Maltepeli hayırseverlerden Ramazan ayı öncesi yardımlarını talep ettiklerini dile getiren Uzun, “Maltepeli hayırseverlerden Ramazan ayı öncesi yardımlarını talep ediyoruz. Yine Ramazan ayında gıda kolisi, zekât, fitre, fidye yardımlarını da bekliyoruz” Gıda kolisi fiyatı 600 TL. dir.’’ diye konuştu.

Har zaman olduğu gibi Ramazan ayında da yardımlara devam edeceklerini söyleyen Uzun, “Malum olduğu üzere göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ihtiyaç sahibi herkesin her an yanında olduk. Şimdiden Maltepeli hemşerilerimizin yardımlarını bekliyoruz. Bu yardımlar için Maltepe Türk Kızılay İlçe Şube Başkanlığının adresi ve telefonu ve temsilcilerimizin telefon numaralarından bize ulaşabilirler. Unutmayalım bize ne kadar yardım gelirse biz de o kadar Maltepeli ihtiyaç sahibine yardımları ulaştırırız.

Bu vesile ile Maltepeli hemşerilerimizin ve Milletimizin Ramazan ayını tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.